"Egy éven belül atomháborút fogunk vívni Oroszországgal" - a NATO-tábornoka szerint - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

"Egy éven belül atomháborút fogunk vívni Oroszországgal" - a NATO-tábornoka szerint

Share This



A NATO nyugalmazott tábornoka szerint egyre elkerülhetetlenebb az oroszok elleni halálos atomháború. 

A cikket azért osztom meg, mert jelzésértékű...Más értelme nincs, ugyanis tipikus hamis NATO háborús propaganda.....

A cikk az Independent-ben jelent meg, de azóta már az RT News is foglalkozott vele. Ami tisztán látszik, a NATO tényleg háborúra készül és folyamatosan fegyverkezik Oroszország és Kína környezetében körös-körül.....(saját megj.)

Sir Richard Shirreff nyugalmazott NATO tábornok szerint a világnak nem Putyin retorikája alapján kellene mérlegelni Oroszország katonai tevékenységét, hanem a konkrét tények tükrében. A 2011 és 2014 között katonai vezetőtisztséget betöltő Shirreff szerint Vlagyimir Putyin erőszakos, szoft-hadviselése egy atomháborút fog eredményezni a nyugat és a kelet között. Ráadásul, ha minden így marad, akkor akár egy éven belül sor kerülhet a katasztrófára.

A SOKOLDALÚ PUTYIN ábrázolása a nyugati sajtóban

Az egykori tábornok szerint elsősorban Putyin a volt Szovjetunió pufferzónáját növelné, amelyet a Balti államok megtámadásán keresztül kezdeményezne. Továbbá elmondása szerint az ukrán front kialakítása lényegében pontosan erről árulkodik, nem beszélve a krími annexióról.

Sir Richard Shirreff ugyanis kifejtette, hogy ha külső támadás ér egy NATO tagállamot, akkor - a katonai paktum ötödik cikkelye alapján - kötelessége a többi tagországnak katonailag reagálni az agresszorra. Így nem kizárt, hogy egy esetleges kisebb incidensből hamar globális méretű pusztítás válna.


Érdemes megtekinteni az alábbi térképet Oroszország és Putyin milyen közel "tolta" országát a NATO bázisokhoz...ejnye ejnye....



Forrás: Independent / RT News / 888.hu

1 megjegyzés:

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT