Izrael egyre jobban a fasizmus felé sodródik politikájában - mondta az egykori izraeli miniszterelnök - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Izrael egyre jobban a fasizmus felé sodródik politikájában - mondta az egykori izraeli miniszterelnök

Share This

Aki kicsit is nyitott szemmel figyeli Izrael állam létét, tevékenységét és különösen a megszállt területeken élők ellen elkövetett visszaéléseket, bűncselekményeket, az IDF és a zsidó telepesek túlkapásait, amit az őslakos palesztin nép ellen követnek el, az egy cseppet sem lepődne meg azon a megállapításon, ami most elhangzott:

"Izrael egyre jobban a fasizmus felé sodródik Benjamin Netanyahu elnöksége alatt"
- ezt nem más mondta, mint Ehud Barak, aki egy évtizeden keresztül volt Izrael elnöke. A 1990-es években miniszterelnökként, majd Ehud Olmert alatt védelmi miniszterként dolgozott...

Ha elsőre azt gondolnánk, ez túlzás, keressünk rá az interneten, mit nyilatkoztak vezető izraeli politikusok, döntéshozók, Izrael alapítói az ott élő arab, palesztin lakosságról....!




Forrás: RT News cikk
 
  



A fenti megrázó és megható videóban elhangzott idézeteken érdemes elgondolkodni:

"Tulajdonképpen a Föld egyetlen másik országáról sem tudnám elképzelni, hogy mindenki szeme láttára tanúi vagyunk egy egész nép ellen elkövetett kegyetlen szadizmusnak és a tettesek mégis megússzák !" (Edward Said 2003. Szeptember 25)

"Terrort, gyilkosságot, megfélemlítést és minden társadalmi szolgáltatás megvonását fel kell használnunk, hogy Galileát megszabadítsuk az arab népességétől" (Israel Koenig - 'A Koenig Memorandum')

"Amikor betelepítjük a földet, minden arab úgy fog rohanva menekülni, mint a bedrogozott csótányok a palackban" (Raphael Eitan - Az Izraeli Védelmi Erők vezetője)

"Minden alkalommal, amikor csinálunk valamit, azt mondják nekem, hogy Amerika ezt teszi, meg azt teszi majd......De egy valamit világosan hadd mondjak el: Ne aggódjatok az Izraelre gyakorolt amerikai nyomás miatt! Mi, a ZSIDÓ NÉP tartjuk kontroll alatt Amerikát és az amerikaiak jól tudják ezt." (Ariel Sharon miniszterelnök - 2001)
"Meg kell ölnünk minden palesztint, hacsak bele nem törődnek, hogy rabszolgaként éljenek itt." (Chairman Heilbrun - 1983 Október) 
"Nem létezik olyan dolog, hogy Palesztinok, soha nem is léteztek." (Golda Maier - Izrael miniszterelnöke - 1969. Június 15.)





"Ha közömbös maradsz egy igazságtalan helyzetben, akkor Te az elnyomó oldalát választod. Ha egy elefánt lába tapos egy egér farkán és Te azt mondod, hogy semleges maradsz, az egér nemigen fogja értékelni a Te közönyödet." (Desmond Tutu)

Elképesztő erejű igazságkimondás és felszólalás Izrael náci bűncselekményeiről egy ír szenátortól

A cionista izraeli állam valódi története egy zsidó tábornok fiának előadásában - 2014 Genf

A világháborúk és Izrael létrejöttének elhallgatott előzményei

Occupation 101 - Palesztina megszállása - Az igazság Izraelről



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT