Sokkoló kísérlet, hogyan reagálnak New Yorkban az emberek a zsidó-muszlim párra - És még a magyarok intoleránsak? - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Sokkoló kísérlet, hogyan reagálnak New Yorkban az emberek a zsidó-muszlim párra - És még a magyarok intoleránsak?

Share This

Az USA első számú zsidó közösségi hírportálja ismerteti és mellékeli azt a videót, amelyet egy rövid héten belül 1,3 millióan láttak.
A szereplők hagyományos zsidó-muzulmán öltözékben házaspárt mímelve sétáltak New York zsidók, illetve muzulmánok lakta részein. Egy brooklyni zsidó 25 percen követte és filmezte a párt.

Tanulságos és sokkoló látni a reakciókat, főleg az elfogadást, toleranciát, demokráciát másokon számon kérő Egyesült Államokban...

(Ami pedig engem sokkolt: Köztudott, hogy New York és azon belül Brooklyn olyan, mintha Izraelben lennénk, de el nem tudtam képzelni, hogy ez ennyire durván így néz ki tényleg, ahogy a videóban is látható....)



5 megjegyzés:

  1. Mi ebben a sokkoló? Teljesen normális emberi reakciók

    VálaszTörlés
  2. egyetértek, ez kb annyira sokkoló, mint amikor kiteregetem a zoknijaimat mosás után (szar hatásvadász zenére)

    VálaszTörlés
  3. Hülyeséget ne írj...Brooklyn-ban van zsidó negyed és azon kívül vagy 20 másik...kurvára nem úgy néz ki mint Izrael :)
    Van mexikói negyed, lengyel, orosz, olasz és sorolhatnám. A zsidó negyed valóban jobban elszigetelt de ugyanúgy néz ki mint Brooklyn bármelyik másik része..


    VálaszTörlés
  4. Mit értetlenkednek,talán héberül van? Az a sokkoló hogy mi, itthon nem így reagálunk!! USraelben, a nagy toleranciát nyomják!!


    VálaszTörlés

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT