Kötelező: Magyar könnyek a román bíróságon-Jogfosztottság és megaláztatás az EU hallgatása mellett - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Kötelező: Magyar könnyek a román bíróságon-Jogfosztottság és megaláztatás az EU hallgatása mellett

Share This

Megaláztatás, fájdalom, jogfosztottság… ezekkel a szavakkal jellemezhető az erdélyi magyar nép helyzete az élet szinte minden területén. Ebből a megrázó dokumentumfilmből azt tudjuk meg, hogyan akadályozzák a magyar anyanyelv használatát a hivatalokban, a bíróságokon, megsértve minden idevonatkozó európai és nemzetközi emberi jogi normát. A felvétel a Nemzeti Jogvédő Szolgálat 2016 tavaszi emberi jogi monitorozó körútján készült.

Érthetetlen, hogy az Európai Unió miért nem tudja kötelezni Romániát, mint egyik tagállamát az alapvető nyelvhasználati és kisebbségi jogok betartására!
És az is felháborító, hogy miért van ilyen kevés magyar politikus, aki az erdélyi magyarságért és általában véve a nemzeti szuverenitásért harcolni hajlandó és képes is!
(VilagHelyzete.com)

Szívszorító! Szégyen és gyalázat!

A hamarosan elkészülő angol nyelvű feliratozás segítségével a film reményeink szerint bemutatásra kerül minden jelentős európai és nemzetközi emberi jogi fórumon, azzal a céllal, hogy a román állam által hirdetett idilli emberi jogi helyzethez képest bemutassa a rideg és kiábrándító valóságot, az őshonos magyar illetve székely közösség jogainak és méltóságának kirívó súlyú, rendszerszerű megsértését.

Alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT