A "politikai korrektség" gyilkol ma Európában - The Killer 'PC' a kisebbség rémuralma a többség felett - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

A "politikai korrektség" gyilkol ma Európában - The Killer 'PC' a kisebbség rémuralma a többség felett

Share This

"Politikai korrektség" - mely valójában a kisebbség rémuralma a többség felett - már most olyan helyzetbe juttatta Európát, ami felér az öngyilkossággal...


Egy rendkívül sokatmondó videó-összeállítás eredeti idézetekkel és bejátszásokkal a világot uraló pszichopata politikusoktól és a mai valóságról 2001.Szept.11-től napjainkig:


Ahogy Nicolas Sarkozy kifejtette:
"Csupán egy kisebbség gondolja úgy, hogy nincs migrációs válság, nincs probléma a kisebbségek beilleszkedésével és nincs nemzetbiztonsági probléma sem. Azonban a többség pontosan az ellenkezőt gondolja.
Ám sajnos a kisebbség az, aki, dönt és aki megegyezett arról, hogy mit kell mondani vagy gondolni. Így a volt államfő szerint, a politikai korrektség azok gondolatrendőrsége, akik kisebbségben vannak az országban, de többségben vannak az elitben."


"A francia történelmet meghazudtoló módon egyre inkább kezd elhatalmasodni a feladás érzése a politikai elit egy részében, amely betegségként terjed.

E kór azoké, akik megmondják, mit kéne gondolnunk. Azoké, akik úgy gondolják, tudják mi a megfelelő, miről kell beszélni és miről kell hallgatni. A feladás betegsége az, amikor az elitek nem érzik a közakaratot, sem az erőt arra, hogy megvédjék Franciaország történelmét, kulturális és morális identitását, és ugyanígy lelki identitását."



Eközben ilyen a közhangulat a nyugat-európai vezetők ellen...
"Gyilkosok!" és "Mondjon le!" ordította a tömeg Nizzában a megemlékezésre érkező politikusoknak, köztük a francia kormányfőnek is 'sűrű fujjolás' és felhördülés közepette.





SBG Buddha - VilagHelyzete.com
FB-oldal: VilagHelyzete.com Awakening The World
Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: Alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT