Hétvégére az FBI riadókészültséget adott ki a rendőrség számára sokkoló képekkel - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Hétvégére az FBI riadókészültséget adott ki a rendőrség számára sokkoló képekkel

Share This

Egy FBI forrásra hivatkozva riadókészültséget adott ki a rendőrség Louisiana állam területére, különösen a fővárosban Baton Rouge-ban, ahol lázadásokra és további rendőrgyilkosságokra számítanak. 

A rendőröknek kiadott anyagot sikerült megszerezni, ezért most közzéteszem
, mert elég sokkoló képekkel próbálják a rendőröket "trenírozni" a helyzetre és tanulságos, hogy a dokumentum képeit is a 'social médiából' veszi még az FBI is!




A sorozatos rendőri túlkapások és a rendőri intézkedések során történt szabályos kivégzések után Dallasban szabadultak el az indulatok, amikor a Black Lives Matter szervezet (egyébként Soros támogatással) tüntetésén a rendőrökre mesterlövészek célzott lövéseket adtak le. A merényletben 5 rendőr azonnal meghalt, 7 pedig megsebesült....

Ahogy egy korábbi cikkben már beszámoltam róla.... A képviselőház egykori tagja ma a dallasi rendőrgyilkosságok után azt írta Twitter üzenetében: (cikk itt)"ez már háború...."!

Az Egyesült Államokban kőkeményen pörög a forgatókönyv, mely már évek óta napirenden van: egy faji indíttatású ellenállás és utcai harc, háború forgatókönyve, mely indokolttá teszi a lakosság teljes lefegyverzését és a rendőrállam hatalmának megerősítését.



Alternativhirek.blogspot.com
VilagHelyzete.com + FB-oldala

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT