Törölte 'A menekültipar' című könyv szerzőjét, Udo Ulfkotte-t a Facebook! - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Törölte 'A menekültipar' című könyv szerzőjét, Udo Ulfkotte-t a Facebook!

Share This

Ismét dübörög a globalo-liberális cenzúra Mark Zuckerbergéknél, ugyanis törölték Udo Ulfkotte, A menekültipar és A megvásárolt újságírók című könyvek szerzőjének Facebook-oldalát. A német tényfeltáró újságíró közösségi oldalát mintegy 30 ezer ember lájkolta.


Udo Ulfkotte legújabb könyve néhány napja jelent meg Grenzenlos kriminell címmel. Valószínűleg az erre érkező lájkok és bejegyzések miatt törölték. Könyvében a Németországban elhallgatott bűncselekményekről ír, melyeket bevándorlók követtek el. A német média mindent megtesz annak érdekében, hogy elhallgattassa a nagy sikerű szerzőt.

A menekültipar

Udo Ulfkotte az egész bevándorlási válságot egyfajta háborúként értelmezi könyvében, de míg a háborúkat korábban katonákkal és ágyúkkal vívták, ma már láthatatlan fegyverekkel, mint amilyen a menekültáradat. Jelenleg egy kétfrontos háború részesei vagyunk Európában, a Közel-Keletről és az Afrikából érkező migránsokat célirányosan migrációs fegyverként használják fel, akik Ulfkotte szerint hosszú időre tönkreteszik a gazdaságilag termékeny európai államokat.

Újabb bizonyíték ezek szerint, hogy már nem csak bevándorlási-invázió frontján vív háborút a háttérhatalom 
terveik valóra váltásához, hanem a globalista informatikai gépezet és a mainstream média frontján is! (VilagHelyzete.com megjegyzése)


Forrás: 888.hu
Alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT