Assange okt.4-én olyan H.Clintonnal kapcsolatos titkos dokumentumot hoz nyilvánosságra, mely végleg leleplezi az elnökjelöltet - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Assange okt.4-én olyan H.Clintonnal kapcsolatos titkos dokumentumot hoz nyilvánosságra, mely végleg leleplezi az elnökjelöltet

Share This

A Wikileaks alapításának holnapi 10. éves évfordulójára (2010. Október 4) Julian Assange bejelentette, hogy olyan Hillary Clintonnal kapcsolatos titkos dokumentumokat hoznak nyilvánosságra, melyek végleg tönkreteszik a demokrata párt elnökjelöltet és kampányát.



A szervezet vezetője előzőleg azt ígérte, hogy a dokumentumokat, mint eddig jó néhány alkalommal más titkos iratokkal tették most is London ecuadori nagykövetségének erkélyéről fogja bejelenteni.

Ám Assange szakértői úgy vélik túl nagy biztonsági kockázatot rejtene ha kiállna a nyilvánosság elé. A szakértők úgy gondolják Assange ellenségei egy merénylettől sem riadnának vissza.

A vélhető biztonsági kockázatok miatt Assange ma értesítette a közvéleményt, hogy nem a nagykövetség erkélyéről teszi majd meg a nagy bejelentést, hanem egy berlini konferencián videó összeköttetésben teszi meg a nagy bejelentést.



A közvélemény rendkívül felfokozottan várja a kedd esti nagy bejelentést, amit Assange még az amerikai elnökválasztási kampány elején csak “októberi meglepetésnek” nevezett. 


Julian Assange évek óta Ecuador nagykövetségén él Nagy-Britanniában, mivel több ország is elfogatóparancsot adott ki ellene, nem tudja elhagyni azt.


Forrás: RT News



Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: Alternativhirek.blogspot.com 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT