Ha Saddam és Kadhaffi még élne, akkor nem káosz lenne a Közel-Keleten-mondta Trump a hibás amerikai politikáról - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Ha Saddam és Kadhaffi még élne, akkor nem káosz lenne a Közel-Keleten-mondta Trump a hibás amerikai politikáról

Share This

Akik az Alternatív Média híreit követik évek óta, vagy a tájékozottabb VilagHelyzete olvasóknak nem kell már elmondanom, hová vezetett a Közel-Keleten 2001 után létrehozott káosz..., mit eredményezett az Assad, Kadhaffi vagy Saddam Hussein elmozdítására és megdöntésére elkezdett amerikai offenzíva, majd ezt követően a rendszer ellen harcoló terrorista csoportok nyugati finanszírozása, létrehozása.... Azaz kik hozták létre és milyen céllal az iszlám Államot.

A következmények mindenki számára katasztrofálisak voltak
, milliók halálát és tízmilliók földönfutóvá, menekültté és szintén irányított terv részeként egy bevándorlási-invázió sakkfigurájává váltak...

Mára a Wikileaks bizonyítékok után bizonyított is, hogy szaúdi, izraeli és amerikai pénzekkel ugyanazok finanszírozták az Iszlám Állam (és anno az al-Kaida) létrehozását és működését, akik a Clinton-Obama adminisztrációt támogatták külügyminiszteri idejében, majd a kampányban.... Számtalan cikket olvashattatok erről a VilagHelyzete cikkeiben.

Sokszor csak akkor kaptuk fel a fejünket évekkel ezelőtt, amikor Putyin ENSZ-ben vagy a Valdai-fórumokon elhangzott beszédeit fordítottuk, hallgattuk meg és ő beszélt ezekről... sok laikust 
megdöbbentve az igazsággal ....

Most egy aktuális TV-interjúban nem Assad, nem Putyin, nem a halott Saddam, Kadhaffi és a likvidálásra kijelölt Assad elnök beszél immáron erről, hogy mekkora hibás politika volt ez, hanem a leendő amerikai elnök, Donald Trump.

Ezért emelem ki ilyenkor mindig újra ezeket az összefüggéseket, mert valószínű, hogy mai napig sok főáramú újságíró és pláne azok olvasótábora nincs is tisztában a ténnyel, amiről évek óta már evidenciaként beszélünk.... (SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

Nézzük tehát a Donald Trumppal készült interjút! Érdemes.... 

"Ha Kadhaffi és Saddam Hussein még élne, akkor az Egyesült Államoknak nem kellene beavatkoznia és rendet teremtenie a térségben, mert ezek a vezetők rendet tartanának országukban."

A Szíriáról és Közel-Keletről folyó TV-vitában Trump elmondta, hogy ha Kadhaffi és Saddam Hussein még élne, akkor az Egyesült Államoknak nem kellene beavatkoznia és rendet teremtenie a térségben, mert ezek a vezetők rendet tartanának országukban. 

Természetesen az más kérdés, hogy éppen azért van káosz és azért van szükség béketeremtésre, mert éppen az USA vitte el a háborút és a káoszt a világba a 'szokásos demokrácia-export'-tekintetében....

Trump szerint sem Saddam, sem Kadhaffi nem volt terrorista, de miután az Egyesült Államok beavatkozott, ezen országok a terroristáké lettek....

A riporterek ezután Szíriáról is kérdezték:

"Ott sem más a helyzet. Nem szeretem Assadot, de ha erőszakkal akarjuk lecserélni őt valami másra, mi a garancia, hogy nem jön valami még rosszabb?"
Leszögezte Trump is, hogy felháborítónak tartja, hogy az Obama-kormányzat pénzt és fegyvereket adott az ún. mérsékelt ellenzéknek nevezett terroristáknak, hogy feszültséget szítson egy országban és így távolítsa el a megválasztott elnököt. 

Trump eddig nyilatkozatai kíváncsi várakozással töltenek el mindenkit
- vajon hogyan tudja rendezni a katasztrofális hidegháborúvá rontott kapcsolatokat Oroszországgal szemben;
- tud-e szakítani, illetve hagyják-e neki, hogy szakítson az Oroszország ellenes amerikai "felvonulással" erőfitogtatással;
- és végre közösen elkezdődhet-e
ennek a hibás nyugati politikának "gyermekeként" létrejött SzörnySzülöttnek a felszámolása, amit Iszlám Államnak, ISIS-nek vagy ami sokkal átfogóbb, iszlám fanatizmusnak és szélsőséges szunnita-wahabita iszlám terrorizmusnak nevezünk.....
És végül egy mondat: rendkívül tanulságos és érdemes figyelni minden ilyen és hasonló főáramú interjúkban a riporterek reakcióit, viselkedését, mert amikor olyan kényes témák kerülnek szóba (legyen az a leendő elnök részéről), azonnal próbálják bele fojtani a szót és elterelni a beszélgetést.....  (SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

Azért megemlítem mindazok számára, akik nem olvasták volna korábbi Iszlám Államról és az ISIS létrehozásáról írt cikkeimet:

Igazság a Médiában - Az ISIS eredetéről és valós összefüggéseiről beszél egy elismert újságíró
✔ Az ISIS fedősztori titkos története - Kik kreálták és használják a rettegett Iszlám Államot
✔ Elemzés: Egy újabb kérdőjel a Közel-Keleten-avagy mesterséges 'dzsihád' a végső terv részeként

✔ Szaúd-Arábia maga az ISIS - Tárja fel végre a The NY Times, amit eddig is tudtunk !✔ Törökország és a NATO az Iszlám Állam olajának legnagyobb felvásárlója-áll a norvég jelentésben !
✔ 
Az igazság itt van ! Szíria és a Közel-Kelet valódi történelmi háttere


Kapcsolódó egyéb cikkek:
✔ „A nyugati hatalmak az öbölbeli iszlamista államok zsoldosaivá váltak, az USA-val az élen”. (Alexandre Del Valle francia geopolitikus)

✔ Főáramú neves újságírók Trump elleni merényletre buzdítanak az "elcsípett" beszélgetésben - Hiába törölték,a szerverek nem felejtenek...





(SBG Buddha - VilagHelyzete.com
JELENLEGI FB-oldal: Facebook.com/VilagHelyzete 
Facebook által likvidált oldal: VilagHelyzete.com Awakening The World
Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: VilagHelyzete.hu 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Az elmúlt HÉT legnépszerűbb cikkei

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT