Katonai őrtornyokkal ellátott bevásárlóközpontokat építenek az USA-ban vagy egészítik ki őket. Vajon miért? - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Katonai őrtornyokkal ellátott bevásárlóközpontokat építenek az USA-ban vagy egészítik ki őket. Vajon miért?

Share This

Az USA-ban jó ideje épülnek hatalmas központok, amik több tízezer és százezer ember befogadására alkalmasak és melyek jól őrzött táborokra hasonlítanak.... Mielőtt bárki abban bízna, hogy biztos katasztrófahelyzetekre vagy állampolgárok megvédésére jöttek létre, le kell hűtenem sajnos a kedélyeket, ugyanis az ezeket körülvevő több méter magas kerítéseken a szögesdrótos rács kivétel nélkül befelé hajlik.

Azaz nem a bejutást, hanem a kijutást hivatott megakadályozni.
Na de az ún. FEMA táborokat mindenki ismeri, főleg a tájékozódó VilagHelyzete olvasóknak nem is kell újra említenem, hiszen 2011 óta számos cikkben volt szó róluk, mindenki látta már a képeket, cikkeket, videókat.... (HR. 645 rendelet)


Ide feltettem a törvénytervezetet / itt pedig elolvashatjátok milyen 3 fázisban zajlik majd le a lakosság lefegyverzése és a katonai hadműveletek...


Katonai őrtornyokkal ellátott bevásárlóközpontokat építenek az USA-ban



Most viszont hónapok óta zajlik egy olyan fajta építkezés, mely a városokon belül és szó szerint a szemek előtt zajlik.... Nem mintha ez az átlagembert, a TV-néző és a Black Friday őrületben egymást taposó populációt különösebben érdekelné, vagy ebből bármit felfogna.

Pedig az Egyesült Államok területén nagyon sok új bevásárlóközpontot már eleve úgy építenek, hogy katonai őrtornyokhoz hasonló és arra a célra szolgáló bástyákat helyeznek el rajtuk. Illetve a már meglévő bevásárlóközpontokat (pl. Walmart) ilyen őrtornyokkal építik újjá...

Az alábbi videóban lévő központot is a FEMA és amerikai katonák hozták létre. A videó beszámolója szerint 100% bizonyíték van arra, hogy adandó alkalommal a Walmart hatalmas csarnokokat is fel lehet használni FEMA-táborokként, ha 'neadjisten' szükségállapot (Martial Law) bevezetésére kerülne sor, vagy kirobbanna egy faji- (társadalmi) polgárháború, elégedetlenség az Egyesült Államokban .... 

"Természetesen" ennek a gondolata és tervének említése szintén összeesküvés-elméletnek van nyilvánítva, ami nem csökkenti jelentőségét annak, hogy tényleg léteznek és tényleg épülnek ezek a FEMA-táborok és hónapok óta már az őrtornyokkal ellátott bevásárlóközpontok is....


Térjünk ki azokra a bizonyos "rendkívüli jogosítványokra" amellyel az Egyesült Államok elnöke rendelkezik szükségállapot esetén:

"Szükségállapot esetén az Egyesült Államok kormányának jogosítványait a Szövetségi Válságkezelési Ügynökség, rövidítve FEMA veszi át.

A 32. számú Elnöki Vizsgálati Jelentés (PRM 32.) nyomán született meg a FEMA a kormányzás folyamatosságának szavatolása céljából kifejezetten krízisidőszakokra.
Samuel Huntington fogalmazta meg az Elnöki Vizsgálati Jelentést.
A FEMA Carter elnök 12148. számú elnöki rendeletével hatályba lépett (http://en.wikipedia.org/wiki/Federal_Emergency_Management_Agency ).

A rendelet neve Szövetségi Válságkezelési Törvény lett. Ez a törvény rendkívüli jogokkal ruházza fel az USA elnökét. Sőt, kimondottan úgy szervezték meg, hogy egy az egyben át tudja venni a kormány feladatköreit. Nem mellékesen ebbe az elnöki hatalom átvétele is beletartozik."


A kérdés már csak, hogy miért és milyen céllal ? Azaz mi következik? 
- tovább folytatódik a faji szembenállás felszítása és utcai harcok robbanhatnak ki feketék, latinok és fehérek között?
- előfordulhatna egy Trump megválasztása, beiktatása vagy be nem iktatása esetén kirobbanó polgárháború?
- gazdasági összeomlás megtörténtekor súlyos zavargások és szükségállapot bevezetésére kerülne sor?
- globális őrizetbevétel következne be a rendszer ellenségeivel szemben?

Vagy csak pusztán természeti katasztrófák esetén készülnek fel a lakosság védelmére...
Őrtornyokkal....

Legyünk jóhiszeműek.... (?)
Nem tudom....

Kapcsolódó korábbi cikkek:
Súlyos faji és politikai háború van kibontakozóban az USA-ban, mely polgárháborúvá alakulhat pontosan a TERVEK szerint!

Összeesküvésből valóság lett - Az állampolgár az ellenség


Összeesküvésből valóság lett II.- Életbe lépett Orwell 1984


(SBG Buddha - 
VilagHelyzete.com
JELENLEGI FB-oldal: Facebook.com/VilagHelyzete 
Facebook által likvidált oldal ÚJRA MŰKÖDIKVilagHelyzete.com Awakening The World

Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: 
Alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Az elmúlt HÉT legnépszerűbb cikkei

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT