Transznemű gyerekkel indította az évet a NatGeo - A gyermekorvosok szervezete szerint iszonyatosan káros és veszélyes ideológia - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Transznemű gyerekkel indította az évet a NatGeo - A gyermekorvosok szervezete szerint iszonyatosan káros és veszélyes ideológia

Share This

A 128 éve megjelenő National Geographic magazin nagy port kavart, amikor 2017 januári számának vezető témájaként a „nemi forradalmat” jelölte meg, amit egy kilencéves transznemű címlapképével és a róla, illetve a transzneműségről készült riporttal kísért.
Az olvasók számos kép és történet segítségével ismerhetik meg Averyt, a kilencéves kisfiút, aki szülei szerint lányként azonosítja magát.
Mondanom sem kell, a cikk és a címlap igen vegyes fogadtatásban részesült és nem volt hiány az érzelmektől fűtött, de igazi érveket nélkülöző kommentekben:

„Agymosás, megpróbálják elhitetni a fiatalokkal, hogy ez normális!” „Undorító!” „Kilencéves transznemű aktivista a címlapon. Mi ez, megpróbálják aktivizálni a pedofilokat?”

A másik oldalon pedig:
„Hallom, sokan lemondják az előfizetésüket. Nosza, vegye meg mindenki, csináljunk bestsellert ebből a magazinból!” „Hajrá, NatGeo!” „EZ AZ! A NatGeo történelmet ír a transznemű kislánnyal a címlapon!”

Néhány napja azonban az Amerikai Gyerekorvosok Szakmai Kollégiuma is megszólalt az ügyben.
Michelle Cretella, a szakmai szervezet elnöke elmondta, hogy „a National Geographic egy politikai célt népszerűsít a lépéssel, ami szemben áll a tudománnyal és egyúttal veszélyezteti az ártatlan gyerekek testi épségét”, amikor egy fiatal fiút választ fennállása első transznemű címlapjára.
„Amikor egy kvázi transznemű gyerek választását megerősítjük, tulajdonképpen 11 éves korára sterillé tesszük,” - nyilatkozta Dr. Cretella a Lifesite News-nak.

„A pubertást blokkoló szerek, kiegészítve a különböző nemváltoztató hormonterápiákkal, végleges meddőséget okoznak.

Azok a kislányok, akik nemük megváltoztatása érdekében tesztoszteront szednek, akár 16 éves korukra kénytelenek emlőamputáción átesni.

Mivel a hormonokat egy életen át szedik, a stroke, a szívbetegségek, a cukorbetegség, a rák és sok egyéb betegség kockázata jelentősen megnő náluk.”


A doktornő szerint kifejezetten káros és etikátlan, amikor hagyják, hogy fiatal gyerekek a nemük megváltoztatása mellett döntsenek és ráadásul teljesen értelmetlen is, mert a nemi identitászavar a legtöbb esetben magától elmúlik.

„Azok a 12 évnél fiatalabb gyerekek, akik azt gondolják magukról, hogy más a nemük, mint amivel születtek, az esetek túlnyomó többségében (75-95%) a kamaszkor végére mindenfajta külső nyomás nélkül elfogadják saját biológiai nemüket, ha hagyják, hogy természetesen végigéljék a pubertást.”
Az Amerikai Gyerekorvosok Szakmai Kollégiumának hivatalos álláspontja szerint a gyerek „transzneműséget” támogató orvosi létesítmények tulajdonképpen gyerekbántalmazást követnek el.

„Amikor tudományos, egészségügyi és egyéb közintézmények toxikus hormonok egész életen át tartó szedését és egészséges testrészek műtéti eltávolítását támogatják a gyerek egészségügyi ellátás részeként, ezzel intézményesített gyerekbántalmazást követnek el,” nyilatkozta Dr. Cretella.
Forrás: Idők Jelei
(SBG Buddha - VilagHelyzete.com
JELENLEGI FB-oldal: Facebook.com/VilagHelyzete 
Facebook által likvidált oldal: VilagHelyzete.com Awakening The World

Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: Alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT