Republikánus szenátorok “kemény politikát” követelnek Trumptól Oroszországgal szemben - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Republikánus szenátorok “kemény politikát” követelnek Trumptól Oroszországgal szemben

Share This


Kilenc republikánus szenátor levélben szólította fel Donald Trump elnököt arra, hogy folytasson “kemény politikát” Oroszországgal szemben.

A kilenc republikánus politikus szerint több területen alapvető fontosságú az együttműködés Oroszországgal, de Ukrajna, Szíria és a kiberbiztonság ügyében “kemény akciókra” van szükség.

A szenátorok leszögezik, hogy miközben a kölcsönös érdekeket szolgáló területeken együttműködésre van szükség, “ezt az együttműködést soha nem szabad a szövetségeseink védelmét és értékrendünk előmozdítását szolgáló alapvető érdekeink rovására folytatni.”

Amerikai fegyvereket Ukrajnának

A szenátorok álláspontja szerint Washingtonnak el kellene ítélnie Oroszország “agresszióját” Ukrajnában, s ennek megállítása érdekében lépéseket is kell tennie.
Fenn kell tartani például a jelenleg is érvényben lévő szankciókat és ha szükséges, új büntető intézkedéseket is foganatosítani kell Oroszországgal szemben.

Felvetették az Ukrajnának való fegyverszállítás lehetőségét is, ezzel szerintük az ország megvédhetné magát Oroszországtól.

Hangoztattál továbbá, hogy Washingtonnak addig nem szabad megállapodást kötnie Oroszországgal Szíria ügyében, amíg Moszkva támogatja Aszad elnök kormányát.

A levelet John Cornyin texasi és Cory Gardner coloradói szenátor mellett Jim Inhofe, Todd Young, Rob Portman, Mike Rounds, Joni Ernst, Susan Collins és Lindsey Graham írta alá.

A szerdán republikánus és demokrata párti politikusok közösen nyújtottak be kétpárti törvényjavaslatot, amelyben törvénybe foglalnák az Oroszország elleni szankciók enyhítésének tilalmát. A javaslatot a republikánus Lindsey Graham és a demokrata párti Ben Cardin jegyezte.

Forrás: MTI


(SBG Buddha - VilagHelyzete.com
JELENLEGI FB-oldal: Facebook.com/VilagHelyzete 
Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

Facebook által likvidált oldal: VilagHelyzete.com Awakening The World

Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: Alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT