Az EU nagyon durva gondolat-és vélemény-diktatúrára készül az alternatív hírek ellen - Morvai Krisztina felhívása, mert ma már "minden orosz", ami nem tetszik a hatalomnak - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Az EU nagyon durva gondolat-és vélemény-diktatúrára készül az alternatív hírek ellen - Morvai Krisztina felhívása, mert ma már "minden orosz", ami nem tetszik a hatalomnak

Share This

1984? Az EU ördögi tervei a gondolat-rendőrségről!

Az Európai Parlament egy friss jelentésében - egyebek mellett - a következőket olvastam: „...kritikusan értékelni kell, hogy miként kezeljék azokat a médiaforrásokat, amelyek bizonyítottan több alkalommal is részt vállaltak a szándékos megtévesztés és félretájékoztatás stratégiájában...”

Vajon az amerikai CNN televízióra, az angol BBC-re, vagy mindkettőre gondolnak? - akartam feltenni a kérdést a jelentésről szóló vitában, visszaemlékezve e két tévécsatorna hazugságaira, például az Irak elleni brutális háborút megalapozó „tömegpusztító fegyverekről” szóló jelentéseikben, vagy akár a közkedvelt Amanpour Gyurcsány Ferenccel készített interjúját felidézve, amelyben a 2006-os szemkilövetések fő felelősét csodálatos politikusnak állította be, és szinte az egekbe emelte... 

Bár álláspontom szerint a jelentésben szereplő fenti leírás tökéletesen ráillik e nyugati tévécsatornákra is, a jelentés későbbi részéből kiderül, hogy „az orosz félretájékoztatásról és propaganda-hadviselésről” van szó, ez az, amitől óvni kívánják az Európai Unió „tudatlan és önálló gondolkodásra nem képes” polgárait. Egyebek mellett az RT orosz televízió nézésétől óvnak bennünket, hasonlóképpen, ahogy annak idején a Szabad Európa hallgatásától.

Félreértés ne essék: nem az „orosz propagandát” szeretném védeni, de úgy gondolom, hogy nem lehet kettős mércét alkalmazni a televíziós csatornák vagy más média megítélésében.
Ezen a vitán is úgy éreztem magam, mint hogyha az 1984 című regényt játszotta volna el az Európai Parlament, vagy minthogyha visszamentünk volna az időben és a Szovjetunió valamelyik központi pártkongresszusán lettünk volna.

Érdekes, hogy a kereskedelmi televízióknak az emberek tömegeit butító valóságshow-iról és egyéb bugyuta műsorairól nem rendeztek vitanapot, mint ahogy nem volt vitanap arról sem, hogy a bankok hogyan tájékoztatták félre európai polgárok tömegeit a devizahitelezés során.

Szerettem volna feltenni kérdésemet - egyebek mellett arra vonatkozóan, hogy a BBC-ről, a CNN-ről, vagy mindkettőről van-e szó
-, erre azonban nem volt lehetőség, ugyanis a „korrekt tájékoztatásért” és a szólásszabadságért küzdő Európai Parlament nem engedélyezte a vitában a spontán felszólalásokat és spontán kérdések feltételét, noha erre természetesen egyéb témákban mindig lehetőség van.

Érdemes meghallgatni azt is, hogy a fősodratú európai uniós politika egyik képviselője miként kívánta még azt is megakadályozni, hogy szólásszabadságommal akként éljek, hogy egy-egy „CNN?”, „BBC?” - táblát mutassak föl a gondolatrendőrség irányába haladó Európai Parlament számára.

Ugyanebben a vitában és ugyanebben a jelentésben vetítették előre az internetes kommunikáció, így különösen a Facebook és Twitter „megrendszabályozását” az ún. „gyűlöletbeszéd” korlátozására.
- Mint arra több képviselőtársam is rámutatott: gyűlöletbeszéd alatt értik például a migrációval kapcsolatos minden kritikát, úgy értelmezve azt, hogy „rasszista”, „kirekesztő” beszédről van szó.
- Hasonlóképpen például a homoszexuális házassággal szembeni kritikát „homofób gyűlöletbeszédként” értékelik.

Világos tehát: hogy az Európai Unió erőteljes lépéseket kíván tenni a véleménynyilvánítás szabadságának radikális korlátozására.
Ezt feltétlenül meg kell akadályoznunk, amíg még nem késő! 

Csatolom a vita anyagát képező jelentést, amelyből az „éles szemű” olvasó megismerheti az unió újabb ördögi terveit: http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//NONSGML+TA+P8-TA-2016-0441+0+DOC+PDF+V0//HU

Biztatom a magyar állampolgárokat, hogy írjanak minél több tiltakozó levelet az Európai Bizottság elnökének, Jean-Claude Junckernek, illetve az Európai Parlament elnökének, Antonio Tajaninak.
A leveleket ezekre az email címekre lehet küldeni: president.juncker@ec.europa.eu és president@europarl.europa.eu, antonio.tajani@europarl.europa.eu

Szeretettel:
Morvai Krisztina EP képviselő

Kapcsolódó cikk:
Orwell 1984 ezen gondolatai napjainkban a szemünk előtt válnak valósággá

Az Új Világrend üzenete - A kapujában vagyunk, így itt az idő megismerkedni vele
(SBG Buddha - VilagHelyzete.com
JELENLEGI FB-oldal: Facebook.com/VilagHelyzete 
Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

Facebook által likvidált oldal: VilagHelyzete.com Awakening The World

Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: Alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Az elmúlt HÉT legnépszerűbb cikkei

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT