"Afrika népeinek saját útjukat kell megtalálni, de az nem vezethet Európába, mert itt életképtelenek" - ki kell mondani - Interjú Dr. Wolfgang Schmidtkével - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

"Afrika népeinek saját útjukat kell megtalálni, de az nem vezethet Európába, mert itt életképtelenek" - ki kell mondani - Interjú Dr. Wolfgang Schmidtkével

Share This

Ez az interjú 10 éve a Deutsche Stimme c. német lapban jelenet meg Dr. Wolfgang Schmidtkével, aki 1969-től 1972-ig a pretóriai egyetem virológiai intézetében dolgozott, majd 1972-ben a zürichi egyetemen virológus doktorrá avatták.

1975-től 1978-ig Nigerben tevékenykedett, mint fejlődést elősegítő tudományos munkatárs és onnan kiterjedt utazásokra vállalkozott Burkina Fasóban, a korábbi Felső-Voltában. A nyolcvanas években kétszer átszelte a Szaharát, 1995-ben felderítette Kamerunt, majd tíz évvel később Ugandát.

– Schmidtke úr, a jelenkor témája a harmadik világ adósságának elengedése. Kinek használ ez az intézkedés?

– Az adósság elengedése egy propaganda-manőver a harmadik világ számára és korántsem válik a fogadóállamok hasznára. A felhalmozódó gigantikus adósságok rossz benyomást keltettek, mert megmutatták, hogy akár a normális kereskedelem is veszélyes alulfejlett országokkal, hiszen a szállításokat nem fizetik ki.

Ha azonban, mint most, a szállító országokban az államháztartás a szállító cégekkel szemben követelésekkel áll elő, akkor megint csak semmi nincs rendben. Ugyanakkor ezzel az adósságelengedéssel a fejlesztési segélyek teljes kudarcát kendőzik el. Az egyetlen, ami fejlődött, az elsősorban a néptömegek mennyisége Fekete-Afrikában. Ezek a tömegek mozgásba lendültek, hogy Európába jöjjenek. A meghívást a jelenlegi európai kormányoktól kapták!

– Miben látja Ön a harmadik világ elszegényedésének okait?

– Sok tudós felismerte és megnevezte már ezeket az okokat. Őket viszont a “politikailag korrektek” ezért kirekesztik és el akarják hallgattatni.
A londoni egyetem professzora, Eysnec felállította Európa számára a statisztikus szabályt. Ennek értelmében északról-délre, nyugatról-keletre csökken az IQ szint, miközben ezzel szemben a bűnözés és a korrupciós hajlam emelkedik.

Zsidó hitű tudósként azt hitte, hogy ezzel tabukat tud dönteni és utalt a feketék alacsony IQ szintjére. Erre őt diákok egy csoportja – akik között nem volt néger – félholtra verte. Miután pár hét után visszatért a kórházból nagyon hallgataggá vált és az is maradt a haláláig. A tudós Röpke professzor egy, a fejlesztési segélyekről szóló vitával összefüggésben azt magyarázta, hogy sem a termékeny vidékek, sem a jó klíma, a halban gazdag tengerek és az ásványi kincsek sem jelentenek garanciát a szegénység és a nyomor ellen.

A döntő tényező mindig a lakosság képessége.
Ezt a képességet – úgy vélem – mindig a teljesítmény alapján lehet felismerni. Ez tudományos tesztekben kutatható is.
Mindkét út ugyanarra az eredményre vezet: A harmadik világ néptörzsei lényegében 1500-as évek óta kapnak fejlesztési segélyeket, de fejlődés azóta nem tapasztalható. Afrika 1400-ban a vaskor kezdetét élte és ma még mindig ott tart.
A körülmények javulása és az életminőség emelkedése csak magasan fejlett népekből származó embereknél volt tapasztalható. Ha ők újra elvonulnak, akkor minden összeomlik és csak a hagyományos kontármunka tér vissza.

Engedje meg, hogy egy életszerű példát hozzak: mezőgazdaság trágya nélkül. Ebben a formában nem működőképes, mert humuszsorvadáshoz és egy úgynevezett csontváztalaj kialakulásához vezet, amit az esők elmosnak és a folyókon át a tengerekbe kerül. Ez a talajerózió a hasznos területet egyre kisebbé teszi, miközben a lakosság egyre csak nő, akiket aztán Európa táplál, ahogy az most Niger és Szudán esetében jól látható. A mi parasztjaink jó terméshozamokat értek el az emberi ürülék felhasználása által, úgy, hogy a latrinák süllyesztőgödreit ürítették. A feketék ezzel szemben gyakran nem készítenek toaletteket és ha a segélyszervezetek munkatársai ilyeneket építenek nekik, azokat nem használják. Egyszerűen könnyítenek magukon falvaik nyílt környezetében, megfertőzve így a mezítláb szaladgáló gyerekeket bányaféreg lárvákkal, amelyek a talpon keresztül befúródnak és vért szívnak a vékonybélből. Ennek hatására a gyermekek vérszegénységben szenvednek.

Arra a kérdésre, hogy miért nem használják a toaletteket, a feketék többnyire egy ellenkérdéssel válaszolnak: mivel táplálkoznának akkor a disznók? A disznók szabadon szaladgálnak és részben emberi ürülékkel táplálkoznak, így azok is megfertőződnek a bányaféreg lárváival. Én magam is láttam frissen levágott disznókat, melyek izomrostjai a bányaféreg lárvái hatására sűrűn fehér foltosak voltak. Ezt gyakran nem ismerik fel és a húst elfogyasztják anélkül, hogy azt ésszerűen megfőznék. A paraziták keringése ezáltal bezárul.

Uganda területének egyharmada vízzel borított. Sok tóban nem lehet már fürdeni a bilharziáris veszély miatt. Ezek a férgek fekélyeket okoznak a húgyhólyagban és a bélben, amelyek fájdalmas vizelési ingerrel és hasmenéssel járnak együtt, miáltal a férgek petéi kívülre kerülnek. Sok ember hajlamos az ürüléktől a vízben megszabadulni, ez a dolgot még inkább súlyosbítja. A féreglárvák ugyanis a fürdőzők bőrén át újra befúródnak.

– Az intelligencia-különbségek tudományosan bizonyítottak?

– Ezeket a tapasztalatokat a tudomány ténylegesen már igazolta. Az amerikai hadseregben 1941-től az újoncoknál IQ teszteket végeztetnek, melyek máig átlagban húszpontos különbséget adnak meg. A tesztek elérhetőek a “Testing of Negro Intelligence” című könyvben. Két zsidó származású amerikai tudós, Weyl és Possony, a stanfordi egyetemen nyilvánosságra hozták összehasonlító teszteredményeiket és kiderült, hogy ugyanarra az eredményre jutottak. Az akarás nem jelent tudást!

Nekünk, németek számára – akik az egyenlőség hazugságában nőttünk fel – mindezen tények csak nehezen foghatók fel.
Ezeket a tényeket bárki bármikor megtapasztalhatja egy afrikai utazás során. Kár, hogy csak kevés német tud utazást tenni Afrikába. Csak így tudnánk elég tudást megszerezni ahhoz, hogy átlássuk a politikai csuhások hazugságait a tömegmédiában.

– Ha mi a népek értékéről beszélünk, akkor a különféleség fogalma nem lenne helytállóbb?
Nem mondhatnánk azt, hogy Afrika népei a nyugati út számára nem alkalmasak és ezért nekik a sajátjukat kell megtalálniuk?
Jelenleg Afrika nem más, mint az USA érdekterülete a fontos nyersanyagok kizsákmányolását illetően. A háborúkat vezető elit tagjai nem mások, mint marionett bábuk?

– Én tudatosan kerülöm az érték kifejezést. Az terméketlen vitához vezet, ha hiányos képességeket moralizáló értékítéletekkel összekapcsolunk. Egy diák, aki az osztálycélt nem éri el, nem alacsonyabb értékű ember. Másrészről pedig, ha ezt a diákot egy számára nehéz tanulási feladat elé állítják az bűn: és nem csak az átvert adományozó, hanem a láthatóan megajándékozott is szerencsétlen helyzetbe kerül.
"A népek és fajok különbözőek a szellemi képességeket és a lelki sajátságokat illetően is. Ha mi ezt továbbra sem vesszük észre, akkor költséges hibákat halmozunk egymásra, mint ahogy az elmúlt 50 év alatt a fejlesztési segélyezésekkor."

Más részről: Afrika nyersanyagot szállít, mert lakói képtelenek abból valamit is csinálni; képtelenek iparral és technikával foglalkozni. A háborúskodó elit mindig megvásárolható, mert ők nem, vagy csak kevés zsoldot kapnak. Így válnak ők idegen hatalmak könnyen gyilkoló kirakatbábújává.

A fekete afrikaiak azonban erős hajlandóságot mutatnak a háborúskodáshoz. Fegyverek, mindenek előtt lőfegyverek jelentik Afrikában hatalmat és a lehetőséget ahhoz, hogy másoktól elvegyék a tulajdonuk, illetve az akaratukat másokra rákényszerítsék. Ezért nyomulnak már a gyerekek a hadsereghez és lesznek belőlük fosztogató, rabló és erőszakoskodó bandák.

– Az ENSZ a következő évtizedekre nagy menekülthullámokat jósol Afrikából. Ön éppen az elmúlt évben utazhatta be Afrikát. Hogy látja, mi fog érni minket, ki menekül hozzánk és mindenek előtt miért?

– Ha az ENSZ, ahogy Ön mondja, ilyen menekültáradatot jósol, akkor Európában szólniuk kellene a vészharangoknak.
Mert az teljesen világos, mi a menekültek célja: Európa és mindenek előtt Németország. 


Az ENSZ előrejelzéseit nagyon komolyan kell venni, mert az ENSZ a globális, népellenes elitek végrehajtó hatalmának mindazon része, amely pont azt idézte elő, amit hivatalosan jeleznek is: még több támogatási pénzek kifizetése mint valaha, ezáltal még nagyobb népességnövekedés előidézése Fekete-Afrikában, így a gigantikus “inváziós had” még gyorsabb felduzzasztása.
Ez a gondosan megtervezett és célirányosan véghezvitt végső, halálos csapás Európa ellen. A groteszk az egészben az, hogy ezeket a terveket azok az európai politikusok engedélyezik és ellenőrzik, akik állandóan Európa jövőjéről beszélnek, mialatt ők annak megsemmisítését készítik elő!


(fordította: Elek, Blood & Honour)

Kapcsolódó nagyon jó cikk Afrikából testközelből:

Van akinek előítélete van, nekem utóítéletem … ezt osztom meg veletek.
Rendkívül testközteli és életszerű írás egy magyar sráctól Afrikából... Az élménybeszámolóból nagyon sok minden megérthető az afrikai mentalitásról az emberek (sőt most már mondhatjuk 10 év távlatából) , hogy ide Európába érkező emberek hozzáállásáról, "gondolkodásáról", ösztönös mozgatórugóiról.

Érdemes és megéri az elolvasást!

Kapcsolódó korábbi VilagHelyzete és Alternatív Hírek cikkek: 



















KÖTELEZŐ TUDÁSANYAG az iszlámról:



(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Az elmúlt HÉT legnépszerűbb cikkei

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT