Az AfD elsöprő sikere miatt máris "antidemokratikus"vészharangokat kongatnak a liberális véleménydiktatúrákban és médiában - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Az AfD elsöprő sikere miatt máris "antidemokratikus"vészharangokat kongatnak a liberális véleménydiktatúrákban és médiában

Share This

Ahogy várható volt máris megjelentek azok a hangok és mozgalmak, melyek az Alternatíva Németországért párt előretörését és antidemokratikusnak kiáltják ki.
A Merkel-féle bevándoroltatás és menekültpolitika miatt kiábrándult 1 millió szavazó szinte többségében az AfD oldalán kötött ki, mivel körülbelül ennyivel nőtt a táboruk.

Antidemokratikus egy Európát Európaként megőrizni akaró párt demokratikus elsöprő választási szereplése?

A totalitarianizmus felé rohanó Nyugat vezetői és mediális szolgaserege világát az elmúlt napokban több politikai földrengés rázta meg. A politikai „Richter-skálán” legalább 8,5 erősségű rengést okozott az, hogy a német választók 12,6 százaléka döntése eredményeként a német képviselőházban kilencvennégy helyet kapott a migránsellenes, Európa hagyományait védeni kívánó Alternatíva Németországért (AfD) párt, amelyet korunk diktatúrájában kötelező „szélsőjobboldalinak” nevezni.
Az AfD-nek a kampányban is nagyjából annyi sajtója volt, mint amennyi médiamegjelenítésre azon hangok számíthatnának, amelyek azt követelnék, hogy Belgiumban legalább tíz évente egyszer emlékezzenek meg nagy királyuk, II. Lipót által felügyelt, tízmillió áldozatot követelő belga–kongói népirtásról. Vagyis totális „egészségügyi kordon” vette körül az AfD-t a német médiában, amely közben futószalagon hazudott a németországi migránshelyzetről is.

► Jellemző a Németországban ilyenkor kötelező hisztériafokozatra kapcsolásra, hogy a legolvasottabb német hírportál, a Der Spiegel Online az eredmények láttán így kiabálta világgá:
„A múlt szellemei visszatérnek.” 
És a „múltról” ugyanúgy mint a „történelemről” mindenkinek tudnia kell, hogy az csak és kizárólag egyetlenegyet jelenthet.

E portál szerkesztőségének reggeli kör e-mailje tovább boncolta a számára ki tudja miért, tragédiát jelentő eredményeket e szavakkal:
„Leválasztották a nagykoalíciót, és az ország rég nem látott viszályt élt át, és most már a képviselőházból támadják azt a német alapegyetértést, hogy a nemzeti szocializmus tanulságai normatívak a társadalomra nézve. Merkel annak az ellenkezőjét érte el, mint amire törekedett. Katasztrófa.”


► A vastagon balliberális Süddeutsche Zeitung online kiadása hétfőn este a nagyon elégtelen német demokráciában még megengedett választások eredménye láttán összefoglalt őrjöngését ezzel a címmel fejelte meg:

„A német választási eredmény veszélyes Európára”. 
Majd azt írja: 
"a szélsőjobboldali AfD párt kelet-németországi sikere olyan társadalmi légkörről tanúskodik, ami hasonlítható a magyarországihoz vagy lengyelországihoz, és az olyan emberek, mint Orbán Viktor vagy Jarosław Kaczyński, ezt igyekeznek majd meglovagolni. Hozzátéve, hogy most már bizonytalanabb, merre halad Európa hajója, mint valaha."
Természetesen a vezető külföldi média is ezt a követ fújta, a New York Timestól a Wall Street Journalon át a brit Guardianig. Jön a múlt.....

❗ Jelenleg a nyugati világban egy totális vélemény-diktatúra felé menő rendszerről van szó, amelyben a tényeket már tilos kimondani, sőt tagadni kell. 
Néhány nappal ezelőtt írta a konzervatív történész, Reagan elnök volt beszédírója, Pat Buchanan, hogy
„Ha a szólásszabadság és a sajtó itt olyan populáris kultúrát hozott létre, amely egy nyitott szennycsatorna, valamint a mások gyalázásának és mérgezésnek a politikája, miért akarnánk mi ezt más népekre rákényszeríteni?”


(Forrás: Lovas István)
(SBG Buddha - VilagHelyzete.com
)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT