"Az utolsó Trudeau-Soros tangó"- Avagy a Gender-Kanada és a határok teljes megnyitása elhozza a végső kegyelemdöfést Kanada számára - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

"Az utolsó Trudeau-Soros tangó"- Avagy a Gender-Kanada és a határok teljes megnyitása elhozza a végső kegyelemdöfést Kanada számára

Share This

Ezzel a címmel írt cikket Patris-Hans Perrier québeci újságíró és író arról a George Sorosról, a „Kárpátok emberevő szörnyetegéről” (bocsánat: Soros György, a magyar származású…stb.), aki Kanadát műveleti területté akarja átalakítani Nyílt Társadalom projektje számára. Soros nem elégedett meg azzal, hogy színes forradalmat szervezett, amely fenyegeti az Egyesült Államok biztonságát, de szemet – és pénzt – vetett ezen északi területre, ami hatalmas nyersanyag-lelőhely is.
Justin Trudeau miniszterelnök – Pierre Trudeau egykori kanadai miniszterelnök fia – tovább folytatja apja kártékony munkáját azzal, hogy „összehaverkodik minden idők legnagyobb spekulánsával”.

Ha valaki nem ismerné az előzményeket, Soros és szervezeti már a 2015-ös választásba is beavatkoztak!
A kanadai választási ügynökség (Elections Canada – a parlament alá rendelt független testület) egy 36 oldalas jelentést adott ki a 2015-ös választások kapcsán, reagálva egy társaság beadványára. A testület ebben megállapította, hogy a kanadai választást érdemben befolyásolták olyan civil szervezetek, amelyek pénzt csatornáztak be a korábbi konzervatív kormány megbuktatására - derült ki a National Post összeállításából. Ezzel az akcióvalmegsértették a kanadai választási törvényt!

Soros, aki a legutóbbi davosi Gazdasági Világfórumból azzal profitált, hogy toborzott magának néhány „új csikót”, meglepődött, hogy magáncsevejeket folytathatott a kanadai miniszterelnökkel és oly szellemes külügyminiszterével, Chrystia Freelanddel.

Azóta e „szép csapat” a közvéleményt idomítja minden eszközzel és ez merő véletlenségből egybeesik a kanadai–amerikai határ tátongó méretű megnyitásával, és a tátongó nyílás vált azon szolgálati úttá, amelyen beáramolhatnak a migránsok tömegei, hogy részt vegyenek a Soros és hű emberei által megindított nagy lakosságcserében.
Ez a maoista Kína északi változata, és nem véletlen, hogy Pierre Elliot Trudeau volt miniszterelnök jó barátja volt Maónak. A kanadai kormány ultraliberális politikáit igazi árnyékszínházzal álcázza, folyamatosan, minden jelenetben előadva a genderelmélet mindenfajta megjelenési formáját.

Most, hogy
az azonosságtudattal kapcsolatos kérdéseket hivatalosan megtiltották, már nem lehet hivatkozni a nemi, kulturális vagy nyelvi különbségekre, amelyek a nemzet szerkezetének alapjait képezték és amik lehetővé tették a hatalom képviselőinek, hogy ellenálljanak a globalizmus hatalmának növekedéséhez.

George Soros pénzügyi és médiahatalma révén egy másik színes forradalmat főz, amely azzal fenyeget, hogy szétveri a kanadai multikulturális társadalom törékeny egyensúlyát, és aminek következtében a kártyavár összeomolhat.

Mélanie Joly-t, a kanadai örökség miniszterét a davosi fórum fejesei azzal bízták meg, hogy felügyelje az interneten és a virtuális médiumokon át áramló információkat. Valódi 2.0-as inkvizícióról van szó, aminek még hivatalos keretet is adtak a québeci kormány által úttörőként bevetett szomorúan hírhedt projekttel, amelynek neve
„Konzultáció a rendszerszintű diszkriminációról és rasszizmusról”.

Soros háborús gépezete több szinten dolgozik azért, hogy felbomlassza a québeci társadalmat, mert az zavarja a kanadai konstrukció hiánytalan kivitelezését, azaz a határok megnyitását, a szabadságtipró törvények elfogadását és azon közösségi szervezetek hatalmas finanszírozását, amelyek olyan mértékben húzogatják a takarót, hogy az adófizetőket valódi bűnözőkként kezelik, amennyiben nem hajlandóak engedelmeskedni. A polgárháború nincs túl messze, és érezni lehet, hogy Soros alig várja annak kirobbanását. De tartani lehet arról, hogy a szoknya még tovább csúszik felfelé. Mint ahogyan most egy torontói médium hozta nyilvánosságra, miszerint Soros nagyvonalú pénzösszegeket adott Chrystia Freeland miniszternek.

E fausti paktum akkor jött létre a két tettestárs között, amikor Freeland elvesztette munkáját a Financial Timesnál és a Reutersnél.

"Vajon George Soros Nyílt Társadalom szervezete és csatolt részei most már nyíltan is fogják finanszírozni a Trudeau-kormány tagjait?" olvasható a cikk utolsó mondatában.

Forrás: Defensa.org / Lovas István
Kapcsolódó VilagHelyzete és Alternatív Hírek cikkek:












(SBG Buddha - VilagHelyzete.com
)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT