"Az amerikai adósság-birodalom háborút is hajlandó lesz kirobbantani a petro-yüan közelgő bevezetésének megakadályozására" - Max Keiser - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

"Az amerikai adósság-birodalom háborút is hajlandó lesz kirobbantani a petro-yüan közelgő bevezetésének megakadályozására" - Max Keiser

Share This

A napokban életbe lép a petro-yüan, mely a petro-dollár végső kegyelemdöfését és összeomlását hozhatja el, amennyiben az olajkereskedelmet már egyáltalán nem dollárban fogják bonyolítani.

A Kaiser's Reportban Max Kaiser elmondta, hogy egy rendkívül aggasztó és sorsfordító ponthoz érkeztünk, hiszen a fedezet nélküli pénzt nyomtató adósság-birodalom, amit Egyesült Államokként ismerünk nem fogja feladni hegemóniáját, hogy megőrizze a dollár tartalékvaluta szerepét! Ha kell háborúba is megy emiatt, illetve ennek megakadályozására.

Ne felejtsük el:

"Saddam Husszein az olaját már nem volt hajlandó dollárért adni (hanem eurót kért) és meggyilkolták; Moammer Kadhafi szintén be akarta szüntetni a olaj és energia dollárért árusítását és szintén megölték."

"Akárhogy is, de Kínának meg kell oldania a de-dollarizálás hátterének forrásait és azok biztosítását és ebbe számos jelentős ország is segíteni fog majd neki, nevezetesen Oroszország és Irán! "
Szaúd-Arábia és a világ egyik legnagyobb olajvállalata, az Aramco rá van szorulva a kínaiak segítségére, hiszen mélyen el vannak adósodva és kifogytak a pénzből. Megpróbálták egy APO (alternative public offering) segítségével az Aramco-t tőzsdére vinni Londonban és az amerikai tőzsdén, de a végén kénytelenek voltak visszavonni, akkora volt az ellenállás a 2001 szeptember 11-i merénylet túlélői és és aktivisták részéről, akik a szaudiakat helyezték célkeresztbe, hiszen Szaúd-Arábia volt 9/11 merényletsorozatának elsőszámú elkövetője és finanszírozója (A CIA-val és Izraellel közösen tegyük hozzá....)
Forrás: RT News

(Fordította: SBG Buddha - 
VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT