Miért segítünk Szaúd-Arábiának lerombolni Jement és legyilkolni több millió embert? - Miért vesz részt az USA a jemeni népirtásban és exodus-ban a szaúdiak és az al-Kaida oldalán? - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Miért segítünk Szaúd-Arábiának lerombolni Jement és legyilkolni több millió embert? - Miért vesz részt az USA a jemeni népirtásban és exodus-ban a szaúdiak és az al-Kaida oldalán?

Share This

Ron Paul felszólalt az USA jemeni népirtásban játszott szerepe ellen! 

Jelentőségteljes, hogy akárhányszor cikket olvasol Jemenről a nemzetközi főáramú sajtóban, Szaúd-Arábia és az Egyesült Államok központi szerepe 
ebben a tragédiában és exodus-ban teljesen ignorálva van és elhallgatják azt! Sok közelmúltban megjelent Washington Post cikk igyekszik azt elmondani "hogyan váltak ilyen rosszá a dolgok" és elmagyarázni nekünk "ez egy bonyolult történet", "belemosva szuperhatalmakat, olajat és a közelgő klímakatasztrófát."

Nem, Washington Post, ennél sokkal egyszerűbb! A Jemenben lejátszódó tragédia a külföldi katonai beavatkozás, a belügyekbe való beavatkozás és az ország megtámadásának eredménye.

Az 'arab tavasszal' kezdődött, mely minden elemében az amerikai külügyminisztérium ujjlenyomatait tartalmazza és 2015-ben eszkalálódott a szaúdi támadással, mely az elzavart szunnita uralkodó Riyad általi visszahelyezéséért indult.
Több ezer civil ártatlan áldozatot öltek meg és milliók élnek most az éhenhalálás és a kolera poklában.

Mindig azt mondjuk, hogy az amerikai külpolitika az amerikai értékeket tükrözi vissza.

Az USA hogyan vehet részt Szaúd-Arábia társaként a Jemen elleni háborúban és népirtásban?
Akkor az USA hogyan támogathat (katonailag, fegyverekkel, politikailag és pénzügyileg is) egy Szaúd-Arábiát - egy zsarnoksággal működtetett államot, mely az egyik legrosszabb ország a Földön az emberi jogok tekintetében - mely ország elköveti az - akármilyen szemszögből nézve is - NÉPIRTÁST a jemeni emberek ellen?
Az ENSZ humanitárius ügyekért felelős szervezetei még csak most múlt héten kezdtek el figyelmeztetni, hogy "a világ most az elmúlt évtizedek legnagyobb éhezési és halálos exodus-ával néz majd szembe Jemenben több millió áldozattal!" A Vörös Kereszt becslései szerint, aki nem hal éhen, még akkor is 1 millió embert fenyeget a kolera-járvány.

És mi miatt van kolera-járvány? A szaúdi kormány miatt - amerikai segítséggel végrehajtott népirtás miatt!


Azért mert
a szaúdi hadsereg amerikai segítséggel blokád alatt tart minden jemeni kikötőt, hogy oda, majd az emberekhez eljuthassanak a kritikus gyógyszerek. Ez nem háború! Ez kegyetlen gyilkosság!

Az Egyesült Államok támogatja a szaúdi agressziót Jemen ellen minden szinten együttműködve a szaúdi hadsereggel. Célpontok, hírszerzés, fegyvereladások, egyéb. Az USA Szaúd-Arábia partnere a Jemen ellen elkövetett bűncselekményekben!

Kezet rázni Szaúd-Arábiával, amint jemeni gyerekeket mészárol le, ez igazán tükrözi az amerikai értékeket? Figyel erre egyáltalán valaki? Érdekel egyáltalán bárkit is?

Az állítás, hogy az al-Kaida ellen harcolunk Jemenben és a nyugati részvétel ebben a 9/11 utáni felhatalmazás az erő felhasználására abszolút érdemtelen és becstelen.
Tulajdonképpen számos alkalommal úgy állítják be a mainstream médiában, hogy az USA beavatkozása Szaúd-Arábia oldalán tulajdonképpen az alk-Kaida elleni harc Jemenben.

Éppen az al-Kaida áll harcban a Houthi (húszikkal), akik az ország jelentős részét tartják ellenőrzésük alatt, miután elzavarták a szunnita - szaúdi barát uralkodót. A Húszik a siíta iszlám vallásnak azt a formáját gyakorolják, mely Iránhoz hasonló.
Mi jelenleg az al--Kaida oldalán harcolunk Jemenben.

Az Amerikai Kongresszus még a kérdést sem teheti fel, hogy hogyan veszünk részt egy olyan háborúban, amihez igazából semmi közünk nincs! A Kongresszus néhány lelkiismeretesebb tagja viszont a napokban egy mozgalmat indított el a 1973-as War Powers Act -ra hivatkozással, miszerint
szavazásra lenne szükség, ahogy folyamatos katonai hadműveletekben vegyen részt az ország, így a katonai részvétel egy jemeni népirtásban mindenképp ilyen! A demokrata és a republikánus párt vezetés sajnos egyaránt szét akarja rombolni ezt a kezdeményezést. Ez a lehető legrosszabb két-pártendszer, ami létezik!


Az USA részvétele Szaúd-Arábia bűncselekményeiben, amit Jemen ellen elkövetnek, egy nemzeti szégyenfolt! Az pedig, hogy a mainstream média akkurátusan ügyel arra, hogy fedezze ezt a népirtást, ez szégyenteljes!
A célom, hogy hallassuk a mangunkat és követeljük a képviselőháztól, hogy vessen véget az amerikai részvételnek ebbe a Jemeni népirtásban és háborúban azonnal! (Ron Paul)



Forrás: Ron Paul Institute

(Fordította: SBG Buddha - www.VilagHelyzete.com
)

Kapcsolódó VilagHelyzete és Alternatív Hírek Cikkek:

A szaúdi (-amerikai) koalíció támadást intézett Jemen fővárosában több százezres húszi demonstráció ellen!

Újabb LELEPLEZŐDÉS:Az Arab-Emirátusok titkos kínzó börtönöket működtet Jemenben. AZ USA is részt vett a "vallatásokban".
RON PAUL elképesztő "Mi lenne, ha" beszéde - Nem csoda, hogy mindenáron el akarják tenni láb alól
Kitört az Igazság-háború a Főáramú és az Alternatív Média között - Ron Paul nyilvánosságra hozta a hazug mainstream listáját
Megdöbbentő videó az igazságról - A "terrorizmus elleni háború" valódi oka

◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT