Bombaként hatott a jelentés: Az amerikai szövetségi börtönökben lévő bevándorló hátterű bűnözők 94%-a illegális határsértő migráns! - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Bombaként hatott a jelentés: Az amerikai szövetségi börtönökben lévő bevándorló hátterű bűnözők 94%-a illegális határsértő migráns!

Share This

Bár a polkorrektség diktatúrájában nem illik soha beszélni a bűnelkövetők származásáról vagy etnikai hátteréről (még akkor sem, ha a hírekben hallva egy-egy hírt, azonnal tudjuk, hogy ez "kik között történt" vagy "kik követték el"....), most mégis elkészítettek egy börtönstatisztikát a büntetésüket az USA szövetségi börtöneiben töltő rabokról.


Különösen arra vonatkozóan, hogy a börtönben lévő bevándorlók milyen hányada érkezett illegálisan az Egyesült Államokba és mennyien legálisan....

Az amerikai belügyminisztérium adatokat tett közzé a szövetségi börtönökben lévő rabok migrációs státuszára vonatkozóan, mint ahogyan arra Trump elnöknek „vitatott” végrehajtói rendelete adott utasítást.

A jelentésből kiderült: a migráns hátterű foglyok 94 %-a illegálisan szökött be az USA-ba és csak 6% az, aki legálisan érkezett és mégis bűncselekményt követett el. 

E börtönben lévő 37 557 migráns rabból 35 334, azaz 94 % illegálisan tartózkodik az Egyesült Államokban. Ezen bűnözők (akik ráadásul nem is amerikaiak) eltartása 1,87 milliárd dollárba kerül az adófizetőknek évente.

Forrás: ZeroHedge.com / Lovas István

(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT