Így alakult ki szándékos és téves riasztás Hawaii-on 2018.Jan.13-án - A valós helyzetről küldött helyszíni beszámoló. "Ez nem gyakorlat! Rakétabecsapódásra felkészülni!" - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Így alakult ki szándékos és téves riasztás Hawaii-on 2018.Jan.13-án - A valós helyzetről küldött helyszíni beszámoló. "Ez nem gyakorlat! Rakétabecsapódásra felkészülni!"

Share This

A hawaii kormány egyik helyi kerületének szóvivője a Kauai szigetén évtizedek óta ott élő Samu János az olvasók tájékoztatására küldte el beszámolóját a Hawaii ellen irányuló interkontinentális rakétatámadást hazudó amerikai riasztás eseményéről.

Mi is történt január 13-án Hawaiiban? Reggel 8.12 órakor Hawaiiban a mobiltelefonokon megjelent egy sms üzenet valamint az amerikai böngészőket használó, és nagyon sok számítógépes tevékenységet félbeszakítva a képernyőn ugyanaz a figyelmeztetés, hogy interkontinentális, ballisztikus rakéta van útban Hawaii felé és hogy, ez nem gyakorlati riasztás. Mindenki keressen menedéket olyan helyiségben, aminek nincs ablaka.
"Ballisztikus rakétabecsapódás várható. Keressen azonnal menedéket. Ez nem gyakorlat".

Volt ahol megszólaltak a szirénák is, de nem mindenütt. Az emberek többsége megrémülve próbált valamilyen óvóhelyet találni, de ilyenek nincsenek és vagy beépített szekrényekben rejtőztek el, vagy szennyvízcsatornákba bújtak. Legtöbben azonban a 911-es segélykérő számot, vagy a helyi rendőrségek telefonszámát próbálták hívni, de mivel a sok hívás azokat lebénította, a Kauaion lévő Csendes-óceáni rakétatámaszpontot (Pacific Missile Range Facility), viszont a sok hívás annak a telefonvonalát is lebénította és nem tudtak kapcsolatot teremteni senkivel.
A szomszédunk is halálra rémülten rohant hozzánk, hogy mit lehet csinálni, mire azt mondtam, hogy semmit és hagyjanak először reggelizni. Erre ő felhívta a bátyját, aki az amerikai légierőknél szolgál és szolgálatban volt éppen, s ő mondta, hogy ez csak egy éles hadgyakorlat és azt akarják ellenőrizni, hogy egy ilyen riadóra Hawaii állam lakossága hogyan reagál.

Hát a hawaiiak sokat nem tudtak csinálni és várták a végzetüket, de a turisták annál jobban megijedtek és pánikban kerestek valamilyen óvóhelyet, de hiába. 45 perc elteltével lefújták a riadót és újabb üzenetet küldtek a mobiltelefonokra, a vonalas telefonokra és a számítógépekre, hogy az egész vaklárma volt és az emberek ne hívják a 911-számot, csak ha tényleg komoly veszélyben vannak.

Délután közzétették a Fehér Ház nyilatkozatát, miszerint az egyik védelmi alkalmazott véletlenül a riasztási gombot nyomta meg műszakváltásnál és ellene fegyelmit indítanak.

Viszont a szomszédom megint felhívta bátyját a légierőknél, aki elmondta, hogy a Csendes-óceáni Hadászati Irányítóközpont (https://en.wikipedia.org/wiki/United_States_Pacific_Command) kódja nélkül nem lehetett volna riasztást kezdeményezni, valamint azt, hogy amikor ilyen kódot kiadnak, a riasztóteremben állandóan piros lámpák villognak. Így mindjárt érvényteleníthették volna a riasztást, ha az véletlenül történik, de erre csak 45 perc elteltével került sor.

A bennszülött havaiiak közül is többen felhívták a támaszpontokon szolgáló testvérüket vagy a hozzátartozóikat, hogy mi történt és azok is megerősítették ezt, hozzátéve, hogy ha éles riasztás történik, akkor minden amerikai légi támaszponton az USA-ban a katonai gépeknek fel kell szállniuk és a személyzet magántelefon összeköttetése automatikusan el lenne vágva és csak a katonai csatornán lehetne őket elérni. 


És mivel ez nem történt meg, ez bizonyíték arra, hogy előre eltervezett gyakorlatról volt szó. Azt is elmondták, nekik, hogy a Fehér Ház sajtóközleménye után parancsot kaptak, hogy ők is ugyanazt a magyarázatot adják, amit a Fehér Ház bárkinek, aki érdeklődik.

Természetesen az amerikaiak legtöbbje csak a főáramú médiát olvassa és annak hisz. Így ez a gyakorlat megerősítette bennük a már évek óta hivatalosan szított gyűlöletet az észak-koreai vezető és maga Észak-Korea ellen.
Feltételezem, hogy ez egy pszichológiai előkészítés volt egy Észak-Korea elleni jövőbeni atomtámadásra.


Forrás: Lovas István

(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT