Az USA minden jel szerint nukleáris háborúra készül Oroszország ellen - ez viszont a civilizáció pusztulását okozza majd - figyelmeztettek a héten a legfelső orosz vezetők - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Az USA minden jel szerint nukleáris háborúra készül Oroszország ellen - ez viszont a civilizáció pusztulását okozza majd - figyelmeztettek a héten a legfelső orosz vezetők

Share This

Breaking News: Az előbb jelentette be Putyin, hogy
"Amennyiben az USA növekvő európai arzenáljával megtámadja, akkor Oroszország is nukleáris erővel fog visszavágni!"

"Azáltal, hogy európai szövetségeseit nukleáris fegyverek használatára és felhalmozására próbálja rávenni, az Egyesült Államok egyre közelebb mozdul az Oroszország ellen kirobbantandó atomháború felé."
- figyelmzetet Jevgenyij Buzsinszki tábornok.

"Az amerikai hadsereg az európai országok fegyveres erőit taktikai nukleáris bombák használatára készíti fel Oroszország ellen" - ezt pedig szerdán Szergej Lavrov, orosz külügyminiszter mondta. Hozzátette, hogy
"az amerikai nem stratégiai nukleáris fegyverek jelenléte Európában a legnagyobb akadályt jelenti a leszerelés útjában."
"Senki sem tudja megmondani, mennyire komoly ez a fenyegetés, ami az amerikai szankciókból árad" - folytatta Buzsinszkij tábornok, a PIR-Központ Igazgatóságának elnöke.
Azonban rámutatott arra, hogy "a hadsereg emberei készen állnak. Az orosz hadsereg készül, és az amerikai hadsereg is ugyanezt teszi.
És a politikusoknak figyelmeztetniük kell a nyilvánosságot, hogy ilyen előkészületek vannak folyamatban."



 Az amerikaiak továbbra is szerencsejátékot játszanak a civilizációval és a Föld lakosságával, mintha elfelejtenék, hogy "a Földön senki sem marad életben", ha ilyen fegyvereket alkalmaznak.

Az események gyorsan fognak létrejönni és katasztrofális következményei lesznek mindenkire nézve, amennyiben az egyik fél nukleáris fegyvert vetne be a másik ellen.

"Ha Oroszországot éri ilyen támadás, akkor azonnal hasonló ellencsapást fog végrehajtani." - mondta.

"Ha az orosz és amerikai stratégiai erők akcióba lépnek, az azt jelenti, hogy több száz megatonna nukleáris tűz zúdul majd az USA és Oroszország területére."
"Mi az eurázsiai közeltlemezen fekszünk, ami Oroszországnak egyfajta taktikai előnyt is biztosít, hiszen Észak-Amerika, mint kontinens a törésvonal mentén valószínűleg ketté is törne. Ez a civilizáció végét jelentené. Efelől kétségünk se legyen!" - tette hozzá Buzsinszki.

 "Amennyiben az USA megtámad minket, akkor ez Oroszországot ez egyáltalán nem fogja meglepetésként érni.
A fegyveres erők felkészültek mindenre. Vlagyimir Putyin számtalan alkalommal beszélt már erről, kért mindenkit és figyelmeztetett, szóval ennek mindenki tudatában van."
A becsült szám szerint az USA 200db US B61 bombáját telepítette Németországba, Belgiumba, Olaszországba, Hollandiába és Törökországba, valamint más európa NATO-tagállamokba. 
Moszkva az amerikai nukleáris fegyverek és légvédelmi rendszerek Európába telepítésére fenyegetésként és nemzetbiztonsági kockázatként tekint. - zárul a cikk. 

Forrás: RT News
(Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT