Putyint vádolja "Kill-Liary" Clinton az email-botránya kiszivárogtatásával - Bukhat a háborús bűnös? - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Putyint vádolja "Kill-Liary" Clinton az email-botránya kiszivárogtatásával - Bukhat a háborús bűnös?

Share This

Putyin buktatja Clintont? 

A legolvasottabb német hírportál főszerkesztőjének ma reggeli e-mail-jében arról ír, hogy ma kezdődik Philadelphiában a demokraták négynapos pártkonferenciája, és most először egy nőt jelölnek amerikai elnöknek. 
De a „Hillary Show” döcögve indul. Bernie Sanders támogatói tüntetnek ellene, és az egész demokrata pártot megrázta Clinton e-mail botránya. 

„Clinton bizalmasai azt állítják, hogy az oroszok nyomták ki az e-maileket. Bizonyítékokat erre még nem mutattak be. De tény, ami tény, Donald Trump örülni fog.”
(DER SPIEGEL)

SÜDDEUTSCHE ZEITUNG

Hillary Clinton e-mail botránya teljes mértékben rányomta bélyegét a demokraták konvenciójára. A közzétett levelezésekből kiderült, hogy a párton belül intrikák indultak riválisa, Bernie Sanders ellen. A müncheni szerkesztésű lap – amelynek nagy stábja van jelen a konvención – elkerülhetetlennek tartja, hogy a párt elnöknőjét ezért menesztették. Ez a lap is ismerteti a „Putyin van az e-mailek kiszivárogtatás mögött” teóriájának hangoztatását a Clinton csapatban.


THE NEW YORK TIMES

A vezető amerikai lap érezhetően ideges cikkét teljes mértékben azon orosz „ál-összeesküvés” témájának szenteli, amely szerint Putyin orosz elnök Hillary Clinton húszezer e-mailjének áttételes közzétételével a WikiLeaksen beavatkozott az amerikai elnökválasztásba. A bizonyítás nehéz, de a cikk két szerzője azért megpróbálja.

OILPRICE

Lehet, hogy Hillary Clinton elnöki esélyeit Putyin fúrja meg, hogy az oroszbarát Trump legyen az elnök? 

A vezető kőolajipari hírportál szerint lehet, ugyanis „megbízható nyugati hírszerzési forrásokból” úgy értesült, hogy az orosz kormány a közeljövőben a birtokában lévő azon e-maileket nyilvánosságra hozza, amelyek Hillary Clinton magánszerveréből származnak azon időből, amikor külügyminiszter volt. 

Ezzel bizonyítva lenne, hogy Hillary Clinton valóban hozzáférhetővé tett amerikai titkokat külföldnek azáltal, hogy szigorúan bizalmas kormányjelentéseket a magánszerverén tárolt, és ezzel megsértette az amerikai törvényeket, valamint ahogy erre korábban gyanakodtak is a szerverét a külföldi hírszerzők vették célba. 

Hillary Clinton e-maileinek nyilvánosságra hozatalát Vlagyimir Putyin orosz elnök fogja eldönteni és megtörténhet, hogy azok a WikiLeaksen látnak napvilágot.

Bár igaz a mondás, hogy aki publikusan feltárt titkosított információkat, azt hazaárulással vádolva körözik. Míg aki titokban kitárt titkosított információkat, azt meg az Amerikai Egyesült Államok elnökévé akarják tenni! 


SBG Buddha - VilagHelyzete.com
FB-oldal: VilagHelyzete.com Awakening The World
Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: Alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Az elmúlt HÉT legnépszerűbb cikkei

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT