Clintonék félmillió dollárral vesztegették meg az őt és botrányát vizsgáló FBI-igazgatóhelyettest - Wall Street journal - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Clintonék félmillió dollárral vesztegették meg az őt és botrányát vizsgáló FBI-igazgatóhelyettest - Wall Street journal

Share This

Hillary Clinton egyik szövetségese csaknem félmillió dollárral támogatta annak az FBI-ügynöknek a feleségét, aki később e-mailjeinek vizsgálatát irányította - derítette ki a Wall Street Journal vasárnap este.
Vasárnap este újabb fordulatot vett Hillary Clinton hónapok óta tartó e-mail botránya:

A Wall Street Journal leleplező cikket jelentetett meg a demokrata elnökjelölt feltételezett korrupt kapcsolatáról, melyet állítólag a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) egyik kulcsfontosságú tisztjével, illetve a tiszt feleségével folytathatott.



A lap megszerezte azokat a dokumentumokat, melyekben egy 467 ezer 500 dolláros adomány szerepel. A bőkezű adakozó Clinton egyik fő szövetségese, Terry McAuliffe virginiai kormányzó; a szerencsés támogatott pedig Jill McCabe, aki 2015-ös szenátusi kampányához kapta a hatalmas pénzösszeget két hónappal azután, hogy az FBI nyomozást indított Hillary Clinton e-mailjei miatt.
Jill, aki elveszítette a pozícióért vívott harcot, nem más, mint az FBI jelenlegi igazgatóhelyettesének felesége. Andrew McCabe nem sokkal felesége kudarca után vette át Hillary Clinton titkos levelezésének felülvizsgálatát.
A lap ugyanakkor kiemeli azt is, hogy a kampánytámogatás idején Andrew McCabe még nem volt igazgatóhelyettes, és a felülvizsgálat előtt jelentette a pénzügyi kapcsolatot, de a Szövetségi Nyomozó Iroda nem látta indokoltnak lecserélését, hiszen a felesége kampánya akkor már véget ért. A WSJ azt is megemlíti, hogy McCabe kinevezésekor még nem vett részt a Clinton-e-mailek vizsgálatában.

A republikánusok szerint azonban a szálak minden kétséget kizárva összefutnak.
A párttagok most újabb lehetőséget kaptak Clinton titkos kapcsolatrendszerének boncolgatására, Donald Trump például azonnal tweetelte követőinek a cikket.

Forrás: Wall Street Journal / Híradó.hu

SBG Buddha - 
VilagHelyzete.com
Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek:  VilagHelyzete.hu vagy Alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Az elmúlt HÉT legnépszerűbb cikkei

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT