Miért ölték meg Kennedy-t? Kiknek állt érdekében? Oliver Stone klasszikusában van elrejtve a lényeg! - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Miért ölték meg Kennedy-t? Kiknek állt érdekében? Oliver Stone klasszikusában van elrejtve a lényeg!

Share This

Oliver Stone legnagyobb filmje a J.F.K., mely feltárja Kennedy elnök megválasztásától a történelem egyik legnagyobb összeesküvését jelentő szervezett merényletig vezető okokat és hátteret.....


Ez a jelenet az egyik legfontosabb a filmből, mely üzenetként értelmezhető akár a most megválasztott új amerikai elnök, Donald Trump számára is....., milyen sorsra jut bárki, aki szembemegy a háttérhatalom érdekeivel és céljaival.

Az első 4 percben választ kapunk a címben fel tett kérdésekre. Azután hallhatjuk a híres Kennedy beszédet, ami sok tanulmány szerint /részben/ ok-okozati viszonyban állt az elnök halálával...

A "MIÉRT" 
"Ki járt jól vele? Kinek állt módjában eltussolni?"
A miért a legfontosabb kérdés! 

Feltétlenül hallgassátok meg, mert Oliver Stone sem véletlenül tette bele a filmbe.




"A "titkos" szó ellenszenves egy szabad és nyitott társadalomban. Népünk örökletesen és történelmileg ellenzi a titkos eskükkel létrejött titkos társaságokat és titkos eljárásokat. Ellenszegülünk a világ egy monolitikus és szégyenteljes összeesküvésének, mely kizárólag titkolt eszközökön alapul, hogy befolyását megnövelje. Beszivárgással, felforgatással a választások helyett, megfélemlítéssel a szabad választás helyett. Ez egy rendszer, amit megterveztek, óriási emberi és anyagi forrásokkal, egy igen hatékony gépezetben, amely katonai, diplomáciai, felderítési, gazdasági, tudományos és politikai műveletekből áll. Munkálkodásai rejtettek, nem publikusak. Hibáit eltemetik, nem reklámozzák, ellenzőit elhallgattatják, nem dicsőítik. Nem kérdőjelezik meg kiadásaikat, titkaikat. Solon az athéni törvényalkotó megtiltotta, hogy megtörjünk az összeesküvések nyomására. Kérem, informálják az amerikai közvéleményt. Az embernek annak kell lennie, aminek született. Szabadnak és függetlennek." (John F. Kennedy, 1961 áprilisában elmondott beszéde)

ÉS EGY IDÉZET AZ ILLUMINATI EGYIK ELSŐSZÁMÚ BÁBJÁTÓL DAVID ROCKEFELLERTŐL:
"Hálásak vagyunk a Washington Postnak, a New York Timesnak, a Time Magazinnak és más nagyszerű kiadványoknak, amelyek igazgatói részvettek találkozóinkon, és tiszteletben tartották titoktartási fogadalmukat, majdnem negyven éven át.

Lehetetlen lett volna számunkra terveink kibontakoztatása a világ számára, ha ki lettük volna téve a nyilvánosság reflektorfényének ezen évek alatt. De a világ most tapasztaltabb és jobban felkészült, hogy meneteljen a Világkormány felé.
Az értelmiségi elit és a világbankárok nemzetek feletti legfelsőbb hatalma biztosan többre becsülhető, mint a nemzeti önrendelkezés, amit az elmúlt évszázadok során gyakoroltunk."
(David Rockefeller a Trilaterális Bizottság találkozójához 1991 júniusában intézett beszéde)


"A világot egészen más személyek kormányozzák, mint azt a beavatatlanok gondolják." - Benjamin Disraeli

Kapcsolódó cikkek:

KÖTELEZŐ! Trump, mint Kennedy létfontosságú leleplező beszédet mondott a korrupt háttérhatalmi elitről és az 'új világrendről'
(SBG Buddha - 
VilagHelyzete.com
JELENLEGI FB-oldal: Facebook.com/VilagHelyzete 
Facebook által likvidált oldal ÚJRA MŰKÖDIKVilagHelyzete.com Awakening The World

Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: 
Alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Az elmúlt HÉT legnépszerűbb cikkei

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT