„Az afrikaiak legtöbbje nem integrálható” - Roland Pentz Afrika-szakértő elmondja miért nem! - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

„Az afrikaiak legtöbbje nem integrálható” - Roland Pentz Afrika-szakértő elmondja miért nem!

Share This

Roland Pentz Afrika-szakértő: „Az afrikaiak legtöbbje nem integrálható”
A linzi hetilapnak adott interjút Roland Pentz Afrika-szakértő. 
Az újságíró megkérdezte tőle, hogy milyen okokból áramlanak az afrikaiak Európába a kontinensről.

Pentz szerint „a fő ok az afrikai népesség irdatlan túlnépesedése”. 
Hozzátette, meg van győződve arról, hogy

ezt a népességi nyomást politikailag kihasználják arra, hogy Európát destabilizálják humanitáriánus okok ürügyén. 

Miközben teljesen egyértelmű, hogy e migrációval lehetetlen rajtuk segíteni. Zambiában például a túlnépesedés évi 600 000 új születésben jelentkezik.
Számos afrikai ország népességét minden harminc évben megkétszerezi. Ha „most befogadnánk egy millió egyiptomit a szomszédszeretet jegyében, az Egyiptomon semmit nem segítene, mert ott minden évben egy millióval nő a lakosság száma a születések reprodukciós rátája fölött. Vagyis Európában összeomlana az az állam, amely felvenné ezt az éves embertömeget.


Arra a kérdésre, hogy milyen okok hajtják ezeket az embereket Európába, Pentz azt felelte, a nagy szegénység, az éhség és a perspektíva hiánya. De a fő ok a lakosság robbanásszerű növekedése.

Európa csak akkor tudná a migrációs nyomást csökkenteni, ha szuverén lenne.
Ha azonnal megállítanánk Európában a befogadást, már az is késő a hosszú távú hatásokat tekintve. Vissza kellene szállítani Afrikába az ideérkezetteket, de azonnal megkezdve a deportálást.

Arra a kérdésre, hogy lehet-e Afrikán segíteni, Pentz nemmel felelt, mert „Afrika egy elveszett kontinens. A ’K’ kontinens: (a következő szavak németül mind „k”-val kezdődnek) a betegségek, háborúk, a korrupció, a katasztrófák, krízisek kontinense.
Pozitív perspektíva sehol. A gazdasági növekedés is kicsi. Ami állandóan nő, az a népesség”.

Kapcsolódó nagyon jó cikk Afrikából testközelből:
Van akinek előítélete van, nekem utóítéletem … ezt osztom meg veletek.
Rendkívül testközteli és életszerű írás egy magyar sráctól Afrikából... Az élménybeszámolóból nagyon sok minden megérthető az afrikai mentalitásról az emberek (sőt most már mondhatjuk 10 év távlatából) , hogy ide Európába érkező emberek hozzáállásáról, "gondolkodásáról", ösztönös mozgatórugóiról.

Érdemes és megéri az elolvasást!

Forrás: Info-Direkt / Lovas István

Kapcsolódó korábbi VilagHelyzete és Alternatív Hírek cikkek: 


















KÖTELEZŐ TUDÁSANYAG az iszlámról:



(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

3 megjegyzés:

  1. Undorító ami európában folyik egyenesen fertő honfoglalás zsidó irányitotta kannibál hadsereg ,dologtalan férgek ,primitív gyilkosokés abberáltak,pusztúljanak vissza ahonnan jöttek és a cionista nyugati vezetőket berámolnám közéjük örökre ,hogy amit főztek zabálják meg !!!

    VálaszTörlés
  2. Minden előítélet nélkül jegyzem meg, a "józan paraszti ész" sugallatával, hogy embereket illetve népességeket egy már évszázadok alatt kialakult kultúrával és megrögzött szokásokkal integrálni egy másik kultúrába és népességbe szinte lehetetlen! Káoszt idéz elő! Sajnos ezt már meg is tapasztalhattuk! Az afrikai emberek, adódóan a földrajzi adottságokból, a népi szokásokból, az évszázados vallási és törzsi hovatartozás szabályaiból egyszerűen nem tudnak és nem is értik meg az európai kultúra szabályait! Sajnos vannak embercsoportok, akik olyan értelmi és kultúrális szinten vannak, hogy évszázadoknak kell eltelnie ahhoz, hogy európai szinten tudjon viselkedni és élni! Nem értem, hogy miért nem lehet tenni ez ellen az óriási szaporulat ellen, ha a földrész nem tudja ellátni ezt az embertömeget. Gondolok itt állami szintű születésszabályozásra!

    VálaszTörlés
  3. A magyarok tudják mit jelent az iszlám, 150 évig itt voltak.Európát megvédte Mo. , nem részesültek a "tudásból", örülni kéne a nyugatnak, erre mit csinálnak? Önként és dalolva beengedik őket.Nics nekik visszaút, a tudatlanság, a butaság, fog győzni. Európa elbukik az első női kancelláron, pompás.Ezek nem tudják, hogy kereszténynek tett ígéret nem számít. Mi tudjuk! Hogy foglalta el a török Buda várát? Tudjuk. Most egész Európát így fogják elfoglalni. Valaki előkap egy "modern sípot" belefúj, és kész. Európa az iszlámé.Nagyon sajnáloma következő nemzedékeket. "-Vigyázzatok, jaj emberek. Az életünk, az életed, földed,hazád és mindened prédára hogyha feldobod, a tűzesőben ellobog s kultúrád fölött, nagy Nyugat a pusztai swakál ugat" ahogy a költőnő írta.

    VálaszTörlés

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Az elmúlt HÉT legnépszerűbb cikkei

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT