Kettős játék: Az USA ezért támogatja és segíti titokban az Iszlám Államot a szíriai Rakkában? Amerikai protektorátust hoznának létre - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Kettős játék: Az USA ezért támogatja és segíti titokban az Iszlám Államot a szíriai Rakkában? Amerikai protektorátust hoznának létre

Share This

Muhammed Isi tábornok, szíriai katonai szakértő magyarázza el a Sputnik hírügynökségnek, hogy az Egyesült Államok miért támogatja a szíriai Rakkában egyrészt nyíltan az ún. "szíriai demokratikus erőket" vagy ellenzéket, de titokban az Iszlám Államot.

Hiszen minden tárgyalást és megállapodást az ISIS és a szíriai ellenzéki erők között valójában az USA koordinál.


Az Iszlám Állam ottani terroristái „lényegében helyi ruhába bújtatott amerikai katonák”.


"Az USA egy 'látszat-államot' akar létrehozni az Eufrátesz-folyótól keletre, hogy onnan lehessen akciókat indítani a szír állam ellen. Úgy tervezik, hogy ez a kvázi-állam az USA-nak olyan privilégiumokat és lehetőséget biztosít majd, mint teszi ezt Szíria és kormánya Oroszország segítségét kérve. 

Ennek eredményeként 2 kormány jön majd létre Szíriában: egy az orosz és egy egy az amerikai protektorátus alatt." - mondta M. Isi tábornok.

Az USA éppen ezért az összes hidat lerombolta az Eufráteszen és elhelyezte erőit a folyó nyugati oldalán

“Kifejezték szándékukat, hogy felszabadítják Raqqua városát és ez a következő lépés a tervben, mielőtt még egy Kurd Állam jöhetne létre. A régió jövőjéről szóló amerikai térképeken a Kurd Állam közvetlenül határos lesz Szíria olajmezőivel." - mondta el Isi. 
A tábornok szerint bárki, aki egy kicsit is odafigyel a helyzetre, láthatja, hogy a "Szíriai Demokratikus Erők" a legnagyobb szövetségese az USA-nak és a Daesh-nek (Iszlám Állam) egyszerre.  
“Ugyanakkor azt is el lehet mondani, hogy a Daesh itt tulajdonképpen amerikai katonákat jelent helyi ruhákba öltözve.
A titkos kapcsolat ezen 3 erő között azt sugallja, hogy az USA gyakorlatilag a kapcsolatokat irányítja a Daesh és a Szíria Demokratikus Erők között.
Azon sem lepődnénk meg, ha a közöttük lévő megállapodásokat is az Egyesült Államok szigorú koordinálása alatt kötötték volna meg"
- mondta a tábornok.
Oroszország és Szíria kategórikusan elutasít és nem ismer el semmi olyan megállapodást, mely sérti Szíria területi integritását és szuverenitását, különösen, hogy a Daesh, ISIS, Iszlám Állam terrorszervezet mindenféle nemzetközi törvényen kívül áll. 
Érdemes azt is megjegyezni, hogy amikor az amerikai erők azt mondják a helyi milíciáknak, fegyvereseknek, hogy hagyják el a területet, azok azonnali módon, harcok és feltétel nélkül engedelmeskednek is. Nagyon gyakran civileket végeznek ki, hogy arra hivatkozással újabb amerikai csapatok érkezhessenek a helyszínre...
“Egyszerűen nem szabad elhinni azt az amerikai bizonygatást, hogy el akarjkák pusztítani a Daesh-t (ISIS).
Ha akarnák, 24 óra alatt meg tudnák tenni."
- erősítette meg a tábornok.
Közben most kedden az USA bejelentette, hogy fegyvereinek átszállítása a Szíriai Kurd Védelmi Erők ((YPG) számára hivatlosan is megkezdődött, a NATO szövetséges Törökország nem kis megrökönyödésére (és tiltakozása ellenére).

A Pentagon szóvivő Adrian Rankine-Galloway elmondta, hogy a kurd harcosok megkapták a kisebb fegvyvereket és katonai járműveket, melyekkel készen állnak, hogy visszafoglalják Raqquát a Daesh-től, mely terrorszervezet de-facto fővároskaént használja a várost.

Forrás: Sputnik News
Kapcsolódó cikkek:
Az igazság itt van ! Szíria és a Közel-Kelet valódi történelmi háttere

Súlyos helyzet: Az USA megtámadta Szíriát 60 rakétával-Oroszország az ENSZ Bt. összehívását követeli - Megérkeztek az első felvételek

A Szíriáról szóló nyugati beszámolók „korunk legnagyobb hazugságai” - Daniel Maes atya helyszíni beszámolója

Az ISIS fedősztori titkos története - Kik kreálták és használják a rettegett Iszlám Államot

Veterán hírszerzők levele Trumphoz: Nem történt szíriai vegyi támadás! Figyelmeztetjük az Oroszország elleni konfrontáció veszélyére


Fordította és szerkesztette: (SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog

◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Az elmúlt HÉT legnépszerűbb cikkei

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT